Boekhouder

"Jij maakt ons bedrijf slimmer!"
FULL TIME - NEDERLAND

Wie we zijn

Wij helpen organisaties met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacature door middel van onze online recruitment campagnes. Deze campagnes zetten we voornamelijk uit via social media en Google, maar we denken verder dan dat. Van employer branding campagnes tot video- en fotoshoots en zelfs recruitment: alles hebben wij in huis. Benieuwd naar wat we zoal voor onze klanten doen? Bekijk de klantcase pagina.

Waar we voor staan

Elke dag een beetje beter worden, dat is waar we voor staan. We staan liever niet stil. Dus als je ambitie hebt en graag jouw ideeën op tafel gooit, zit je bij Pro Contact goed. Maar, we drinken ook graag een borrel met elkaar, gaan geregeld Amsterdam in en eindigen dan in de club. Benieuwd met welk team jij straks een biertje drinkt? Bekijk dan onze teampagina.


Als het over cijfertjes gaat dan sta jij altijd vooraan. Jij kan als geen ander structuur bewaren en secuur te werk gaan. Dat moet ook, aangezien jij als Boekhouder de eindverantwoordelijke wordt van de financiële afdeling. Jij krijgt de kans om samen met de Algemeen Directeur de afdeling helemaal op te bouwen. Wij zoeken dus een ambitieuze en zelfstandige accountant die een koning/in is in Exact. Want Exact-online ervaring is een must.

Wat je gaat doen als Boekhouder? Nou, alles waar jij goed in bent! Bijvoorbeeld management rapportages maken, de directie adviseren op basis van cijfers en je zorgt ervoor dat de boekhouding kloppend is. Je bent bezig om onze constante groeiplannen in kaart te brengen en maakt financiële analyses. Daarnaast ben jij volledig verantwoordelijk voor de gehele administratie in Exact online – ons CRM en boekhoudpakket. Jij maakt ons bedrijf slimmer!

Ben jij onze nieuwe Boekhouder? Dan vragen wij van jou:

· HBO werk- en denkniveau en afgerond Accountant diploma;
· Exact online ervaring is een must;
· 3-5 jaar werkervaring in finance/boekhouder;
· Je spreekt vloeiend Nederlands en bent goed in Engels;
· Je bent bekend met de Europese wetgeving;
· Excel koning(in);
· Je werkt secuur en houdt processen goed in de gaten;
· Je werkt gestructureerd en maakt geen fouten.

Wat wij voor jou in petto hebben:

· Een goed salaris;
· Bonus: valt over te praten;
· Reiskostenvergoeding;
· Leuke collega’s;
· Sportschool op kantoor;
· Vrijheid.

Solliciteer direct!

Recente vacatures