Creative

" Inspiratie vind je op iedere straathoek als Creative "
FULLTIME - NEDERLAND
Vacature Creative

Wie we zijn

Wij helpen organisaties met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacature door middel van onze online recruitment campagnes. Deze campagnes zetten we voornamelijk uit via social media en Google, maar we denken verder dan dat. Van employer branding campagnes tot video- en fotoshoots en zelfs recruitment: alles hebben wij in huis. Benieuwd naar wat we zoal voor onze klanten doen? Bekijk de klantcase pagina.

Waar we voor staan

Elke dag een beetje beter worden, dat is waar we voor staan. We staan liever niet stil. Dus als je ambitie hebt en graag jouw ideeën op tafel gooit, zit je bij Pro Contact goed. Maar, we drinken ook graag een borrel met elkaar, gaan geregeld Amsterdam in en eindigen dan in de club. Benieuwd met welk team jij straks een biertje drinkt? Bekijk dan onze teampagina.


Een museum, een bushokje, radioreclame, een aquarel van je lievelingstante… Eigenlijk maakt het jou niet uit, inspiratie vind je op iedere straathoek als Creative. De machinekamer van ons bedrijf draait op volle toeren en er is ruimte voor extra energie. Samen met andere creatives bedenk en ontwikkel je campagnes die Pro Contact en onze klanten op een originele en vernieuwende manier profileren op het internet. Social uitingen, webapplicaties, logo-ontwikkeling en ga zo maar door. Omdat we alle skills in huis hebben, is er een prachtige productiestraat beschikbaar die iedere dag mooie content en concepten van de band laat rollen. Samen met onder andere designers, developers en content marketeers werk jij als creative dus in een dynamische groep samen. Samen vlammen? Laat het ons weten!

Wat breng jij mee als Creative bij Pro Contact?

  • HBO werk/denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring in het maken van content en concepten;
  • Online marketing kennis is een pré;
  • Aan ADHD grenzende hoeveelheid energie en creativiteit.

Wat krijg je van ons?

  • 32 – 40 uur in het bruisende Amsterdam, dichtbij Station Sloterdijk;
  • Pool- en Tafeltennistafel, Fitness en een Playstation 4, want tussen de bedrijven door moet er ook gespeeld worden;
  • Vrijdagmiddagborrel;
  • Werkomgeving waarin jij je ideeën op tafel mag gooien.

Solliciteer direct!

Recente vacatures