PR Consultant

" De onmisbare schakel tussen bedrijven en de media. "
FULLTIME - NEDERLAND

Wie we zijn

Wij zijn Pro Contact, een winnende combinatie van job marketing via social media, Google en job boards in combinatie met een interim recruiter. De recruiter screent de online sollicitanten en searcht actief via onder andere LinkedIn, Indeed, Nationale Vacaturebank en alle andere relevante job boards. Benieuwd naar wat we zoal voor onze klanten doen? Bekijk de klantcase pagina.

Waar we voor staan

Elke dag een beetje beter worden, dat is waar we voor staan. We staan liever niet stil. Dus als je ambitie hebt en graag jouw ideeën op tafel gooit, zit je bij Pro Contact goed. Maar, we drinken ook graag een borrel met elkaar, gaan geregeld Amsterdam in en eindigen dan in de club. Benieuwd met welk team jij straks een biertje drinkt? Bekijk dan onze teampagina.


Als Pr Consultant bij Pro Contact zorg jij voor een geweldige relatie tussen bedrijven en het publiek. Met jouw kennis van en ervaring in (social) media, copywriting en PR- activiteiten weet jij elk bedrijf online in het zonnetje te zetten. Zo ben jij niet alleen verantwoordelijk voor de publiciteit van Pro Contact, maar ook voor dat van onze klanten! Jij bent de schakel tussen hen en de media. Hier doe je veel research voor; zo weet jij de juiste doelgroep aan een bedrijf te koppelen. Dit is dan ook een functie met veel afwisseling: elk bedrijf is anders, en elke doelgroep ook. Ben jij de PR Consultant die wij zoeken?

Wat breng jij als PR Consultant mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau niveau;
  • 2+ jaar ervaring in PR, branding en communicatie;
  • Communicatief sterk op alle vlakken en spreekt goed Nederlands en Engels;
  • Een ondernemende, creatieve houding en een sterk aanpassingsvermogen.

Wat krijg je van ons?

  • 32 – 40 uur in het bruisende Amsterdam, dichtbij Station Sloterdijk;
  • Pool- en Tafeltennistafel, Fitness en een Playstation 4, want tussen de bedrijven door moet er ook gespeeld worden;
  • Vrijdagmiddagborrel;
  • Werkomgeving waarin jij je ideeën op tafel mag gooien.

Solliciteer direct!

Recente vacatures