Stagiair Recruitment

"Bouw mee en zet jouw eerste stappen in een snelgroeiende vestiging."
FULL TIME - BELGIË

Wie we zijn

Wij helpen organisaties met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacature door middel van onze online recruitment campagnes. Deze campagnes zetten we voornamelijk uit via social media en Google, maar we denken verder dan dat. Van employer branding campagnes tot video- en fotoshoots en zelfs recruitment: alles hebben wij in huis. Benieuwd naar wat we zoal voor onze klanten doen? Bekijk de klantcase pagina.

Waar we voor staan

Elke dag een beetje beter worden, dat is waar we voor staan. We staan liever niet stil. Dus als je ambitie hebt en graag jouw ideeën op tafel gooit, zit je bij Pro Contact goed. Maar, we drinken ook graag een borrel met elkaar, gaan geregeld Amsterdam in en eindigen dan in de club. Benieuwd met welk team jij straks een biertje drinkt? Bekijk dan onze teampagina.


Het maakt jou niet uit of het 8:00 uur ’s ochtends is of 17:00 uur ’s middags, want jij wil koste wat kost de juiste kandidaat vinden voor de job. Als Stagiair Recruitment leer jij de kneepjes van het vak en groei je, als het goed is, uit tot een volwaardige Recruiter die de beste kandidaten er altijd gelijk uitpikt! En omdat Pro Contact een groeiende organisatie is, ben je betrokken bij het recruitmentproces van A tot Z.

Als Stagiair Recruitment help jij ons team om de leads na te bellen en de geschikte kandidaten door te zetten naar onze klanten. Maar we leren je bijvoorbeeld ook hoe je middelen als social search inzet.

Jij bent onze nieuwe Stagiair Recruitment als je:

  • In het 3e of laatste jaar van je hbo-studie zit;
  • Fulltime beschikbaar bent;
  • Enthousiast en ondernemend bent.

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • 40 uur in het bruisende Amsterdam of Kontich;
  • Trainingen op het gebied van marketing, sales en recruitment;
  • Goede koffie;
  • Vrijdagmiddagborrel;
  • Werkomgeving waarin jij je ideeën op tafel mag gooien.

Solliciteer direct!

Recente vacatures