Stagiair Sales

"Bouw mee en zet jouw eerste stappen in een snelgroeiende vestiging."
FULL TIME - BELGIË

Wie we zijn

Wij helpen organisaties met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacature door middel van onze online recruitment campagnes. Deze campagnes zetten we voornamelijk uit via social media en Google, maar we denken verder dan dat. Van employer branding campagnes tot video- en fotoshoots en zelfs recruitment: alles hebben wij in huis. Benieuwd naar wat we zoal voor onze klanten doen? Bekijk de klantcase pagina.

Waar we voor staan

Elke dag een beetje beter worden, dat is waar we voor staan. We staan liever niet stil. Dus als je ambitie hebt en graag jouw ideeën op tafel gooit, zit je bij Pro Contact goed. Maar, we drinken ook graag een borrel met elkaar, gaan geregeld Amsterdam in en eindigen dan in de club. Benieuwd met welk team jij straks een biertje drinkt? Bekijk dan onze teampagina.


Jij bent een deal closer in hart en nieren en je rust niet voordat jij de beste deal binnen hebt. Laat jij je niet opzijzetten en zit je in de afrondende fase van je studie? Dan is deze stage iets voor jou!

Jij bent het begin van een succesvolle campagne en je zorgt ervoor dat het werk bij ons binnenstroomt! Je gaat met onze Senior Accountmanagers op pad, bent aan het social sellen via LinkedIn en natuurlijk maak je keiharde sales afspraken.

Wij vinden het belangrijk dat jij veel leert tijdens je stage, we verwachten zelfs dat je met eigen initiatief komt. Daarom geven we ook veelvuldige salestrainingen, waardoor jij nog beter wordt. Aan het eind van de dag moet het werk af, dat is het allerbelangrijkste. Maar in de pauzes rusten we lekker uit en spelen we een potje pool, Nintendo, darts of pingpong.

Ben jij onze Stagiair Sales? Dan:

  • Zit je in het 3e of 4e jaar van je studie Accountmanagement of iets in die richting;
  • Ben je proactief, initiatiefrijk en resultaatgericht;
  • Is jouw communicatie sterk.

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • 40 uur in het bruisende Amsterdam of Kontich;
  • Trainingen op het gebied van marketing, sales en recruitment;
  • Goede koffie;
  • Vrijdagmiddagborrel;
  • Werkomgeving waarin jij je ideeën op tafel mag gooien.

Solliciteer direct!

Recente vacatures