Accountmanager

"Succes is een keuze."
FULL TIME - BEGLIË
Accountmanager

Wie we zijn

Wij helpen organisaties met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacature door middel van onze online recruitment campagnes. Deze campagnes zetten we voornamelijk uit via social media en Google, maar we denken verder dan dat. Van employer branding campagnes tot video- en fotoshoots en zelfs recruitment: alles hebben wij in huis. Benieuwd naar wat we zoal voor onze klanten doen? Bekijk de klantcase pagina.

Waar we voor staan

Elke dag een beetje beter worden, dat is waar we voor staan. We staan liever niet stil. Dus als je ambitie hebt en graag jouw ideeën op tafel gooit, zit je bij Pro Contact goed. Maar, we drinken ook graag een borrel met elkaar, gaan geregeld Amsterdam in en eindigen dan in de club. Benieuwd met welk team jij straks een biertje drinkt? Bekijk dan onze teampagina.


Je vindt Harvey Specter uit Suits cool. Of Michael Douglas in Wall Street. We zullen geen clichés uit de kast trekken. Wat we wel gaan doen: jou vertellen dat er ruimte op de set is voor een Accountmanager met een legendarische trackrecord. Je wilt bouwen, klanten binnenkoppen, deals sluiten. Succes is wat jou drijft en jij trekt iedere dag jouw strakste pak uit de kast zodat die winning streak blijft lopen.

Een Accountmanager dus. Samen met de rest van het salesteam ga jij zorgen voor aanwas van new business bij Pro Contact. Onze roots zitten in cold calling: wij houden van sales en dat voel je aan de sfeer op kantoor. Dat werkt aanstekelijk, je zult je snel thuis voelen in de arena.

Kom jij je winning streak voortzetten bij ons?

Wat breng jij mee?

  • Minimaal 3 jaar saleservaring in de buitendienst;
  • Ervaring in online marketing (pré)
  • Ervaring in recruitment.

Wat krijg je van ons?

  • Je verkoopt een vernieuwend en innovatief product;
  • Goede bonusregeling;
  • Auto van de zaak.

Solliciteer direct!

Recente vacatures