Binnendienst

"Jouw eerste stappen als toekomstig accountmanager in de buitendienst."
FULL TIME - NEDERLAND
Inside sales

Wie we zijn

Wij zijn Pro Contact, een winnende combinatie van job marketing via social media, Google en job boards in combinatie met een interim recruiter. De recruiter screent de online sollicitanten en searcht actief via onder andere LinkedIn, Indeed, Nationale Vacaturebank en alle andere relevante job boards. Benieuwd naar wat we zoal voor onze klanten doen? Bekijk de klantcase pagina.

Waar we voor staan

Elke dag een beetje beter worden, dat is waar we voor staan. We staan liever niet stil. Dus als je ambitie hebt en graag jouw ideeën op tafel gooit, zit je bij Pro Contact goed. Maar, we drinken ook graag een borrel met elkaar, gaan geregeld Amsterdam in en eindigen dan in de club. Benieuwd met welk team jij straks een biertje drinkt? Bekijk dan onze teampagina.


Vroeger had jij al de Inside Sales-mentaliteit: weet je op het schoolplein, tijdens het knikkeren? Jij won altijd en daarom had je ook altijd de grootste zak met knikkers.

Pakweg twintig jaar later is het niet anders, wij zoeken een Binnendienst medewerker die altijd de grootste zak met knikkers wil hebben. Jij gaat vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam afspraken maken en deals sluiten voor Pro Contact en onze klanten. Ideaal zou zijn als jij rond de twee jaar ervaring hebt in (inside) sales, bijvoorbeeld opgedaan tijdens je stage, als bijbaan of in de eerste baan na je afstuderen. Als het klikt word je als Binnendienst medewerker onderdeel van het Pro Contact Salesteam. En de echte toppers: die gaan binnen no-time de buitendienst in.

Wat breng jij mee voor deze binnendienst functie?

  • Een mbo of hbo diploma in een commerciële richting
  • Drive en energie om door te groeien en veel deals tot stand te brengen
  • De wens om de allerbeste te worden

Wat krijg je van ons?

  • 32 – 40 uur in het bruisende Amsterdam, dichtbij Station Sloterdijk
  • Een dik salaris met mooie bonusregeling
  • Ongelimiteerde groei: de echte toppers stromen door naar de buitendienst
  • Pool- en Tafeltennistafel, Fitness en een Playstation 4, want tussen de bedrijven door moet er ook gespeeld worden
  • Vrijdagmiddagborrel en gezamenlijke lunch

Solliciteer direct!

Recente vacatures