Recruitment Consultant

"Je kan zowel mens als bedrijf helpen in deze functie, daar krijg ik energie van!"
FULL TIME - BELGIË
Recruiter

Wie we zijn

Wij helpen organisaties met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacature door middel van onze online recruitment campagnes. Deze campagnes zetten we voornamelijk uit via social media en Google, maar we denken verder dan dat. Van employer branding campagnes tot video- en fotoshoots en zelfs recruitment: alles hebben wij in huis. Benieuwd naar wat we zoal voor onze klanten doen? Bekijk de klantcase pagina.

Waar we voor staan

Elke dag een beetje beter worden, dat is waar we voor staan. We staan liever niet stil. Dus als je ambitie hebt en graag jouw ideeën op tafel gooit, zit je bij Pro Contact goed. Maar, we drinken ook graag een borrel met elkaar, gaan geregeld Amsterdam in en eindigen dan in de club. Benieuwd met welk team jij straks een biertje drinkt? Bekijk dan onze teampagina.


Het maakt jou niet uit of het 8:00 uur ’s ochtends is of 17:00 uur ’s middags, die kandidaat wil jij vinden, spreken én plaatsen. Als Recruitment Consultant krijg je de verantwoordelijkheid over jouw eigen ‘winkel’. Wij zijn namelijk net de Belgische markt opgegaan en zoeken een Recruitment Consultant die deze tak op wil pakken. En daar geven we je volledige vrijheid voor! Omdat Pro Contact een groeiende organisatie is, ben je betrokken bij het recruitmentproces van A tot Z. Wij hebben een goed salaris voor je in petto met een dikke bonusregeling.

Als Recruitment Consultant heb jij het reilen en zeilen van de recruitmentindustrie volledig onder de knie. Heb je ook nog ervaring in de logistieke of technische branche, dan is dat helemaal mooi meegenomen. Een brief, e-mail en Whatsapp typ jij foutloos. Je beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen en voelt je lekker in communicatie met anderen.

Wat breng jij mee als Recruitment Consultant?

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • 1-2 jaar werkervaring;
  • Mensenkennis;
  • Een goed gevoel voor het leggen van een verband tussen de wensen van de klant en de kwaliteiten van de kandidaat.

Wat krijg je van ons?

  • 32 – 40 uur werken in een gloednieuwe vestiging;
  • Goede koffie;
  • Vrijdagmiddagborrel;
  • Gezamenlijke lunch;
  • Werkomgeving waarin jij je ideeën op tafel mag gooien.

Solliciteer direct!

Recente vacatures