Stagiair Advertising

"Een stage met toekomstperspectief."
NEDERLAND
Stagiair Advertising

Wie we zijn

Wij zijn Pro Contact, een winnende combinatie van job marketing via social media, Google en job boards in combinatie met een interim recruiter. De recruiter screent de online sollicitanten en searcht actief via onder andere LinkedIn, Indeed, Nationale Vacaturebank en alle andere relevante job boards. Benieuwd naar wat we zoal voor onze klanten doen? Bekijk de klantcase pagina.

Waar we voor staan

Elke dag een beetje beter worden, dat is waar we voor staan. We staan liever niet stil. Dus als je ambitie hebt en graag jouw ideeën op tafel gooit, zit je bij Pro Contact goed. Maar, we drinken ook graag een borrel met elkaar, gaan geregeld Amsterdam in en eindigen dan in de club. Benieuwd met welk team jij straks een biertje drinkt? Bekijk dan onze teampagina.


Stage lopen bij Pro Contact als Stagiair Advertising betekent zeker geen koffie halen en kopietjes maken. Nee, als Stagiair Advertising draai je op volle toeren mee en help je vanaf dag 1 met het live zetten van campagnes op Facebook, Instagram en Google! Daarnaast denk je mee over het verbeteren van de campagneresultaten: je (her)schrijft zelf copy, maakt rapportages en adviseert designers over welke content werkt. Waarschijnlijk heb je tijdens je hbo-opleiding in de richting Commerciële Economie, Communicatie of vergelijkbaar al veel ideeën opgedaan. Dan heb je nu de kans om al deze skills in de praktijk te brengen als Stagiair Advertising. Samen met ons alle platformen eens lekker op hun kop zetten?

Wat breng jij mee?

  • HBO 3e of 4e jaars student in bijvoorbeeld Commerciële Economie of Communicatie
  • Ervaring in Facebook en/of Google Advertising is een pré
  • SEO kennis is een pré

Wat krijg je van ons?

  • 32 – 40 uur in het bruisende Amsterdam, dichtbij Station Sloterdijk;
  • Pool- en Tafeltennistafel, Fitness en een Playstation 4, want tussen de bedrijven door moet er ook gespeeld worden;
  • Vrijdagmiddagborrel;
  • Werkomgeving waarin jij je ideeën op tafel mag gooien.
  • Bekijk hier ons (en misschien jouw toekomstige) team!

Solliciteer direct!

Recente vacatures