Stagiair Design

"Ook als stagiair creëer je hier de mooiste content."
NEDERLAND
Stagiair design

Wie we zijn

Wij zijn Pro Contact, een winnende combinatie van job marketing via social media, Google en job boards in combinatie met een interim recruiter. De recruiter screent de online sollicitanten en searcht actief via onder andere LinkedIn, Indeed, Nationale Vacaturebank en alle andere relevante job boards. Benieuwd naar wat we zoal voor onze klanten doen? Bekijk de klantcase pagina.

Waar we voor staan

Elke dag een beetje beter worden, dat is waar we voor staan. We staan liever niet stil. Dus als je ambitie hebt en graag jouw ideeën op tafel gooit, zit je bij Pro Contact goed. Maar, we drinken ook graag een borrel met elkaar, gaan geregeld Amsterdam in en eindigen dan in de club. Benieuwd met welk team jij straks een biertje drinkt? Bekijk dan onze teampagina.


Stage lopen bij Pro Contact als Stagiair Design betekent meewerken aan mooie beelden, animaties en video’s. Jij werkt in de machinekamer van ons bedrijf op je eigen computer en zorg je samen met je collega’s dat er iedere dag een glimlach verschijnt op de gezichten van onze klanten! Dat doe je samen met een team van senior designers, developers en content marketeers.

Waarschijnlijk heb je tijdens je mbo- of hbo-opleiding in de richting Grafisch Ontwerp of vergelijkbaar al veel ideeën opgedaan. Nu heb je de kans om al deze skills in de praktijk te brengen als Stagiair Design. Ben jij die artiest die bij ons je carrière een kickstart komt geven?

Wat breng jij mee als Stagiair Design?

  • Mbo/hbo 3e of 4e jaars student in bijvoorbeeld Grafisch Ontwerp;
  • Kennis van Adobe pakketten is wel heel handig;
  • Kennis van HTML is een pré.

Wat krijg je van ons?

  • Een leuke stage in het bruisende Amsterdam, dichtbij Station Sloterdijk;
  • Pool- en Tafeltennistafel, Fitness en een Playstation 4, want tussen de bedrijven door moet er ook gespeeld worden;
  • Vrijdagmiddagborrel en gezamenlijke lunch;
  • Werkomgeving waarin jij je ideeën op tafel mag gooien;
  • Bekijk hier ons (en misschien jouw toekomstige) team!

Solliciteer direct!

Recente vacatures