Skip to main content

Pro Contact breidt uit naar het bruisende hart van Antwerpen! 

Pro Contact breidt uit naar het bruisende hart van Antwerpen! Dat betekent dat we vanaf nu vanuit het Spaces-pand ook onze zuiderburen kunnen helpen met slimme recruitmentoplossingen. En wat zijn we trots!

Noud Baijens (CEO) zegt hierover: “We zijn erg blij met ons spiksplinternieuwe kantoor in hartje Antwerpen. Na het uitbreken van Covid hebben wij ons kantoor in Kontich verlaten en hebben we een aantal flexibele oplossingen uitgeprobeerd. Onder andere thuiswerken en flex offices. Nu hebben we echt weer een eigen kantoor met supergoeie Belgische Marketeers en Recruiters waarmee de Belgische markt bedienen. Onze Belgische collega’s werken zowel voor onze Vlaams- als Franssprekende klanten.”

Willem Bos (Creative Director) zegt hierover: “Wij zijn in 2018 al met een klein kantoor begonnen in België. We zagen namelijk dat er in België ook behoefte was aan dat, wat we in Nederland al deden. De jaren voor covid hadden we al snel een aantal hele mooie Belgische klanten. Wat supermooi was om te zien was dat we hetgeen waar we sterk in zijn ook konden toepassen bij onze grotere klanten in België. Al snel zijn we een kantoor gaan zoeken in Kontich, omdat de jongens die voor ons werkten daar in de buurt woonden. Helaas was ons kantoor niet bestand tegen de schok die covid teweegbracht en besloten we om een periode remote te werken vanuit Amsterdam.”

“Er kwam op een gegeven moment een goede Belgische collega bij ons werken in Amsterdam die ook werd besmet met het Pro Contact virus. Bevlogen en met het doel om te slagen heeft hij het Belgische Pro Contact kantoor nieuw leven ingeblazen. Sinds een paar maanden hebben we weer echt een kantoor in het hart van Antwerpen in Bergen. Dat vind ik zelf echt heel erg leuk. We doen altijd alsof de Belgische markt heel anders is, maar in essentie lijkt het heel erg op elkaar. Ik voel me in Antwerpen zelfs meer thuis dan in Groningen. Wij voelen ons heel erg thuis in België. We hebben daar inmiddels al superveel leuke mensen leren kennen en heel veel mooie opdrachten gedraaid. Wat mij betreft gaan we daar nooit meer weg.”

“De volgende stap voor het kantoor in België is dat we ook weer een sales organisatie gaan neerzetten omdat nu de sales volledig vanuit Nederland wordt gedaan. Je snapt het al hè, we zijn op zoek naar een nieuw talent in de sales voor ons nieuwe kantoor in Antwerpen. Zie jij jezelf in deze rol op onze locatie in Antwerpen óf ken je iemand die bij ons past? Laat het ons dan vooral weten of deel de vacature!”

Ik heb interesse in de vacature

Bekijk samen met Martijn de mogelijkheden

Wil je ontdekken wat het RPO-model voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

Plan een gratis gesprek

[addtoany]

Opzoek naar nieuw personeel voor jouw bedrijf?

Download onze gratis whitepaper en leer de ins en outs van recruitment. Of plan vrijblijvend een gesprek in met één van onze experts. Dan kijken we samen naar de opties.

Lees onze whitepaper

 • Ontdek hoe je de beste kandidaten werft, ook al lijken ze onvindbaar.
 • Leer hoe je de concurrentie te slim af bent en wel kunt blijven groeien.
 • Lees hoe je recruitment voorspelbaar maakt.
Download onze whitepaper

Ik wil een adviesgesprek

 • Ontvang een advies op maat tijdens een gesprek van dertig minuten.
 • Op een tijdstip naar jouw voorkeur.
 • Geen verplichtingen.
Plan een adviesgesprek

Meer weten?

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

  Meer weten?

  Download de RPO whitepaper

  Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

   Want to know more?

   Download the whitepaper

   Fill in your details and we'll deliver our white paper straight to your mailbox in no time!