Skip to main content

Recruitment in de horeca

Personeel werven in de horeca is niet altijd makkelijk geweest. Gelukkig zijn er oplossingen als RPO (Recruitment Process Outsourcing), waarmee we via job marketing campagnes de kracht van het internet combineren met interim recruitment. Zo vinden we online enthousiaste Serveerders, Bezorgers en Chefkoks. Met RPO geven we jouw bedrijf in de horeca dus een boost en hebben we jouw Serveerders, Bezorgers, Cateraars en Chefkoks zó gevonden.

Kom in contact

Hoe zetten we job marketingcampagnes in voor de horeca?

We baseren onze RPO-campagnes op onderzoek. Voordat we een campagne opzetten stellen we onszelf bijvoorbeeld de vraag: op welke platforms bevindt een Serveerder of Kok zich? Is dat Snapchat, TikTok of Instagram (of misschien wel alle drie)? Daarnaast gaan we met bedrijven op gesprek om te ontdekken wie ze precies zoeken, wat de baan precies inhoudt en wat ze de kandidaat kunnen bieden. Zo creëren we een duidelijk beeld voor onze recruiters en contentmarketeers.

Wat is job marketing of recruitment marketing?

Via job marketing geef je een boost aan jouw werving in de horeca. Pro Contact adverteert op diverse sociale media kanalen. Welke kanalen het uiteindelijk worden, hangt af van jouw ideale doelgroep. Binnen RPO valt ook interim recruitment. Dit betekent dat wij de kandidaten voor jou oppakken. Dat scheelt jouw bedrijf tijd en energie, die jullie weer ergens anders in kunnen steken. Wil je een losse online campagne, waarbij je zelf het recruitment gedeelte oppakt? Dat kan ook!

De belangrijkste voordelen van job marketing

 • Gericht zoeken daar waar jouw doelgroep zich bevindt
 • Bespaar geld: géén wervingsfee, maar een vaste, lage fee per maand
 • Grip op het recruitmentproces
 • Adverteren vanuit jouw naam: vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf
 • Bespaar tijd: de sollicitanten komen naar jou toe

Misschien past dit beter bij jouw wensen…

Pro Contact biedt een totaaloplossing voor bedrijven met een wervingsbehoefte. Maar we bieden ook de losse onderdelen aan, zoals job marketing. Daarnaast is het mogelijk om het grootser aan te pakken en je bedrijf sterker in de markt te zetten als werkgever met een employer branding campagne. We kunnen ook SEO-vacatureteksten voor je schrijven of een toffe werken-bij pagina voor je maken.

Employer branding

SEO-vacatureteksten

Werken-bij website

Meer weten over hoe wij jou snel en goedkoop aan personeel kunnen helpen?

Meer weten?

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

  Meer weten?

  Download de RPO whitepaper

  Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

   Want to know more?

   Download the whitepaper

   Fill in your details and we'll deliver our white paper straight to your mailbox in no time!