Skip to main content

Recruitment in het onderwijs

Leerkrachten werven is een groot topic, vandaag de dag. Het is moeilijk en duur, en scholen weten niet waar ze leerkrachten vandaan kunnen halen. Met job marketing campagnes en interim recruitment (samen RPO) geven wij recruitment in het onderwijs een boost en vinden we op een snelle, goedkope en moderne manier passende kandidaten. Het gevolg? Genoeg mensen in de klas en kleinere klassen!

Kom in contact

Hoe zetten we job marketingcampagnes in voor het onderwijs?

Voordat we een job marketingcampagne opzetten doen we onderzoek naar de doelgroep. Op welke platforms zijn leerkrachten te vinden? We gaan ook met de desbetreffende school in gesprek om uit te vragen wat de baan precies inhoudt, wat de school biedt en wat het team verwacht van de kandidaten. Zo creëren we een duidelijk beeld voor onze recruiters en contentmarketeers.

Wat is job marketing of recruitment marketing?

Via job marketing geef je een boost aan jouw werving in het onderwijs. Pro Contact adverteert op diverse sociale media kanalen. Welke kanalen het uiteindelijk worden, hangt af van jouw ideale doelgroep. Binnen RPO valt ook interim recruitment. Dit betekent dat wij de kandidaten voor jou oppakken. Dat scheelt jouw organisatie tijd en energie, die jullie weer ergens anders in kunnen steken. Wil je een losse online campagne, waarbij je zelf het recruitment gedeelte oppakt? Dat kan ook!

De belangrijkste voordelen van job marketing

 • Gericht zoeken daar waar jouw doelgroep zich bevindt
 • Bespaar geld: géén wervingsfee, maar een vaste, lage fee per maand
 • Grip op het recruitmentproces
 • Adverteren vanuit jouw naam: vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf
 • Bespaar tijd: de sollicitanten komen naar jou toe

Misschien past dit beter bij jouw wensen…

Pro Contact biedt een totaaloplossing voor bedrijven met een wervingsbehoefte. Maar we bieden ook de losse onderdelen aan, zoals job marketing. Daarnaast is het mogelijk om het grootser aan te pakken en je bedrijf sterker in de markt te zetten als werkgever met een employer branding campagne. We kunnen ook SEO-vacatureteksten voor je schrijven of een toffe werken-bij pagina voor je maken.

Employer branding

SEO-vacatureteksten

Werken-bij website

Meer weten over hoe wij jou snel en goedkoop aan personeel kunnen helpen?

Meer weten?

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

  Meer weten?

  Download de RPO whitepaper

  Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

   Want to know more?

   Download the whitepaper

   Fill in your details and we'll deliver our white paper straight to your mailbox in no time!