Team

Vanwege onze groei is het lastig om al onze mensen persoonlijk aan je voor te stellen. We houden het daarom bij ons managementteam. Zij bouwen samen met 45 professionals iedere dag aan de verdere ontwikkeling van Pro Contact.

Noud Baijens

DGA

“Mand.” Noud houdt het graag kort. En krachtig. Hij richtte Pro Contact 10 jaar geleden op, en bouwde het bedrijf uit tot een van de vijf grootste spelers in de Nederlandse RPO industrie. Hij is de commerciële en ondernemende motor achter het succes van Pro Contact. En dat is niet gek, zijn vader, moeder en broers hebben allemaal een eigen bedrijf. Hoe bedoel je DNA?

Martijn van Steenbeek

Commercieel Directeur

Samen met Noud is Martijn verantwoordelijk voor de 2.0 en 3.0 versie van Pro Contact. Na zijn studie ging Martijn werken bij een online marketing bureau, wat uiteindelijk de basis vormde voor de job marketing campagnes die Pro Contact hebben gemaakt tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Martijn is sinds 2018 partner bij Pro Contact.

Yanouk Bierens

Algemeen Directeur

Yanouk is gestart bij Pro Contact met als taak het bedrijf verder te professionaliseren. Yanouk heeft meer dan tien jaar ervaring in leidinggevende functies. Haar rust, juridische kennis en organisatietalent hebben Pro Contact de upgrade gegeven die we nodig hebben voor de volgende tien jaar.


Willem Bos

Creatief Directeur

Tijdens een gesprek met een prospect schreven Noud en Martijn allebei het volgende op: Willem aannemen. En dat gebeurde. Willem is samen met zijn team verantwoordelijk voor alle creatieve uitingen. Hij is de mayonaise op de friet. De gin in de tonic. En mocht je nog een adresje in Amsterdam zoeken voor een goede hamburger? Dan is hij je man.

Victor Metiary

Operationeel Directeur

Zoals Ajax het gewild zou hebben. Van de B1, naar de A1 en dan debuteren in het eerste. Victor startte bij Pro Contact als inside sales, en ontwikkelde zich snel tot Sales Manager. Victor groeide mee met Pro Contact, en stuurt in de rol van Operationeel Directeur inmiddels een groot team met collega’s aan.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?