We nemen plaats op de LinkedIn Recruiter Seat.

Met interim recruitment is Pro Contact straks jouw nieuwe collega.

Pro Contact is straks jouw nieuwe collega. Letterlijk. Want via interim recruitment nemen onze recruiters en recruitment consultants allerlei werkzaamheden over. Zo searchen ze vanuit jouw LinkedIn account naar passende kandidaten, screenen ze de aanmeldingen vanuit de job marketing campagnes en helpen ze bij de onboarding van jouw nieuwe collega. Dat is interim recruitment volgens het RPO-model van Pro Contact. Wil je jouw recruitment uitbesteden? Wij voeren de werkzaamheden uit vanuit ons kantoor of op jouw locatie, voor optimale kennisdeling en cultuurbewaking.

Meer weten over interim recruitment?

  Wil je jouw recruitment uitbesteden? Ook dat kan.

  Stap 1: LinkedIn afstruinen

  LinkedIn en job boards zoals Indeed zijn belangrijke vindplaatsen voor zowel actief- als latent werkzoekenden. Met LinkedIn Recruiter Seat kunnen wij gericht zoeken, ook naar mensen die hun profiel hebben afgeschermd. Met een persoonlijk connectieverzoek leggen wij contact met potentiële kandidaten. Allemaal vanuit jouw naam, zodat jouw LinkedIn-netwerk wordt uitgebreid. Dat is modern personeel werven via LinkedIn.

  Er zitten veel voordelen aan deze manier van personeel werven via LinkedIn. Met de LinkedIn Recruiter Seat kan je heel specifiek zoeken. Daarnaast heb je niet alleen op de korte termijn effect; je ontwikkelt ook een langdurige relatie met kandidaten. Alle connecties die we gemaakt hebben via onze search zien ook de vacatures die jij organisch op jouw tijdlijn plaatst. Zo heeft onze search tot in lengte van dagen een positief effect. Kandidaten die door ons worden benaderd via actieve search, stellen wij na een telefonische screening direct aan jou voor.

  Tijd voor screening

  Stap 2: Het kaf van het koren scheiden

  Via telefonische screening scheiden wij het kaf van het koren. Wij bespreken samen met jou de kwalificatievragen, zodat onze recruitment consultants precies weten of de kandidaat beschikt over de juiste vaardigheden, certificaten of ervaring. Je krijgt per kandidaat een overzichtelijk document met het CV, de salarisindicatie en overige belangrijke informatie. Pro Contact kan via telefonische screening de volledige taken overnemen van jouw recruitment afdeling, of alle interim recruitment werkzaamheden uitvoeren in samenwerking met jouw collega’s. Zo kun je jouw recruitment uitbesteden op de manier die bij jouw organisatie past.

  We maken onboarding zo makkelijk mogelijk

  Stap 3: Welkom aan boord!

  Veranderen van baan is voor veel mensen een grote stap. Zo’n belangrijke beslissing neem je alleen als je vertrouwen hebt in degene die jouw overstap begeleidt. Onboarding is daarom een essentieel onderdeel van interim recruitment. Onze recruitment consultants bouwen een band op met de kandidaat en zorgen voor een zorgeloos sollicitatieproces. Onderdeel hiervan zijn bijvoorbeeld het begeleiden van de werknemers naar hun eerste werkdag en het opstellen van arbeidscontracten.

  Ga voor interim recruitment: een verlengstuk van je recruitmentafdeling.