Skip to main content

Wil je jouw recruitment uitbesteden? Ook dat kan.

Met interim recruitment is Pro Contact straks jouw nieuwe collega.

Pro Contact is straks jouw nieuwe collega. Letterlijk. Want via interim recruitment nemen onze recruitment consultants allerlei werkzaamheden in het recruitmentproces over. Onze interim recruiters searchen, screenen en helpen bij de onboarding. Allemaal vanuit ons kantoor of (deels) bij jou op locatie, voor optimale kennisdeling en cultuurbewaking.

Meer weten over interim recruitment?

Afspraak maken

Ons stappenplan

Stap 1. LinkedIn en job boards afstruinen

Wij zoeken gericht naar kandidaten die passen binnen jouw profiel.

Stap 2. Het kaf van
het koren scheiden

Via telefonische screening ontdekken we wie potentie heeft.

Stap 3. Welkom
aan boord!

We helpen bij de onboarding van jouw nieuwe collega’s, zodat zij zich snel thuis voelen!

Stap 1

We nemen plaats op de LinkedIn Recruiter Seat.

LinkedIn en job boards afstruinen

Wanneer we LinkedIn en job boards zoals Indeed afstruinen, vinden we vaak extra kandidaten. Met de LinkedIn Recruiter Seat kunnen wij gericht zoeken, ook naar mensen die hun profiel hebben afgeschermd en misschien niet actief op zoek zijn. Maar daarnaast kunnen we ook zien welke mensen wél op zoek zijn. We sturen een persoonlijk connectieverzoek vanuit jouw LinkedIn Recruiter Seat; zo wordt jouw LinkedIn-netwerk uitgebreid en nemen kandidaten het bericht serieuzer. En accepteren ze je verzoek, dan blijven ze je organische posts, zoals vacatures, zien. Dat is modern personeel werven via LinkedIn.

Stap 2

Tijd voor screening

Het kaf van het koren scheiden

Wij bespreken samen met jou de kwalificatievragen, zodat we er snel achter komen of de kandidaat beschikt over de juiste skills, certificaten of ervaring. Die informatie, samen met een cv en salarisindicatie, krijg je van ons per kandidaat. We kunnen taken overnemen van jouw recruitmentafdeling, of deze samen behandelen. Zo kun je jouw recruitment uitbesteden op de manier die bij jouw organisatie past.

Stap 3

We maken onboarding zo makkelijk mogelijk

Welkom aan boord!

Veranderen van baan is een grote stap; een die je alleen neemt als je vertrouwen hebt in degene die jouw overstap begeleidt. Onboarding is daarom essentieel bij interim recruitment. Onze recruitment consultants bouwen een band op met de kandidaat en zorgen voor een zorgeloos sollicitatieproces. Denk hierbij aan het begeleiden van werknemers naar hun eerste werkdag en het opstellen van arbeidscontracten. Allemaal zaken waar we jullie graag extra in ondersteunen tijdens het opzetten van een recruitmentstrategie.

Meer weten?

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

  Meer weten?

  Download de RPO whitepaper

  Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

   Want to know more?

   Download the whitepaper

   Fill in your details and we'll deliver our white paper straight to your mailbox in no time!