Personeel werven via het RPO-model

Ik zoek personeel!

Ook personeel werven gebeurt tegenwoordig vaak online. Grote kans dat de mensen die je zoekt zich daar bevinden! Wij werven via het RPO-model (recruitment process outsourcing): hiermee zet je jouw vacature online in de schijnwerpers en werf je op een moderne en goedkope manier personeel. We combineren hiervoor job marketing, interim recruitment en employer branding. Alle campagnes worden uitgevoerd uit naam van jouw bedrijf, wat een enorme boost geeft aan je naamsbekendheid. En is er een match, dan komt diegene direct bij jou in dienst, zonder plaatsingsfee of uitzendfactor. RPO is voor veel bedrijven een ideaal verlengstuk van hun HR-afdeling of corporate recruiter. Wil je nog meer weten over deze manier van personeel werven? Lees dan snel verder.

Download ons stappenplan voor succesvolle personeelswerving

  Job marketing

  Jouw vacature in de spotlights

  Met behulp van job marketing zorgen wij dat jouw openstaande vacatures op een aantrekkelijke manier worden verspreid onder de relevante doelgroep. Wij hebben toegang tot alle advertentieplatforms: Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, Indeed en diverse niche-platforms. Daarop posten we aansprekende advertenties. Afhankelijk van het profiel kiezen we de optimale mix van kanalen. Zo komt jouw vacature onder de aandacht van de juiste kandidaten.

  Ontdek meer

  Interim recruitment

  Jouw tijdelijke recruitmentafdeling

  Onze recruitment consultants screenen tegelijkertijd de binnengekomen sollicitanten uit de job marketing campagnes. Daarnaast bouwt ons recruitment team vanuit jouw LinkedIn-account een database op met een actieve search. Op deze manier ben je niet alleen bezig met personeel werven, maar breid je in korte tijd je netwerk aanzienlijk uit, en kom je direct in contact met toptalent. Toptalent dat ook daadwerkelijk onderdeel wordt van jouw netwerk, en niet van het netwerk van een externe recruiter. Recruitment process outsourcing heeft hiermee ook echt een lange termijn effect.

  Ontdek meer

  Employer branding

  Een online podium voor jouw bedrijfscultuur

  Jij bent trots op jouw bedrijf. En dat mag de hele wereld weten. Sterker nog, hoe meer mensen dat weten, hoe groter de instroom zal zijn op jouw openstaande vacatures en hoe makkelijker het personeel werven zal gaan. Binnen RPO wordt dit onderdeel employer branding genoemd. Het is jouw directe communicatielijn met de arbeidsmarkt. Wij vertellen jouw verhaal aan honderdduizenden potentiële nieuwe collega’s. Met toffe video’s, gave foto’s en wervelende teksten.

  Ontdek meer

  Starten met RPO?