Skip to main content

Personeel werven via het RPO-model

Ik zoek personeel!

Wanneer wij personeel werven, gebruiken we het RPO-model (Recruitment Process Outsourcing): een goedkope en moderne manier van personeel werven. We combineren job marketing, interim recruitment en employer branding en voeren campagnes uit vanuit de naam van jouw bedrijf. Daarnaast komen matches direct bij jou in dienst, zonder plaatsingsfee of uitzendfactor. Een ideaal verlengstuk van je HR-afdeling, dus!

Meer info over onze werkwijze?

Afspraak maken

EEN COMBINATIE VAN DIENSTEN

Dit is hoe wij werken.

We combineren hiervoor job marketing, interim recruitment en employer branding. Alle campagnes worden uitgevoerd uit naam van jouw bedrijf, wat een enorme boost geeft aan je naamsbekendheid. En is er een match, dan komt diegene direct bij jou in dienst, zonder plaatsingsfee of uitzendfactor. Recruitment Process Outsourcing is voor veel bedrijven een ideaal verlengstuk van hun HR-afdeling of corporate recruiter.

Job marketing

Personeel aan de haak slaan via online campagnes.

Lees verder

Interim recruitment

Searchen, screenen en onboarden.

Lees verder

Employer branding

Vertel het verhaal van jouw organisatie.

Lees verder

Job marketing

Jouw vacature in de spotlights

Met job marketing zorgen wij dat jouw openstaande vacatures op een aantrekkelijke manier worden verspreid onder de relevante doelgroep. We kiezen platformen die passen bij jouw doelgroep en ideale publiek en posten daar advertenties waar de juiste mensen op solliciteren.

Wie een baan zoekt, begint vaak bij Indeed. En laten wij nou net daar onze kandidaten zoeken…

Een enorm platform gericht op de arbeidsmarkt. Hoe relevant wil je het hebben?

De op één na populairste website in de wereld, waar iedereen wel eens een kijkje neemt. Wedden dat jouw advertentie hier gezien wordt?

Als modern en veelzijdig platform heeft Instagram een brede doelgroep: perfect voor de ideale kandidaat tot 40 jaar.

Meer dan 80% van de zoektochten naar een nieuwe baan begint bij Google. Die actiefwerkzoekenden heb je hier dus zo te pakken!

Op zoek naar een jong publiek? Dan is TikTok je platform! Naast huisdieren en dans-choreografieën zie je hier dus ook vacatures voorbijkomen.

Snapchat-gebruikers komen vaak meerdere malen per dag terug op het platform. Zo weet de jonge generatie binnen no-time van jouw vacature.

Een optie die je misschien wat minder vaak ziet, maar wel heel effectief is! De IT’ers van deze wereld kan je vinden op Reddit.

Een vacaturesite die barst van de actief werkzoekenden, die wij maar al te graag benaderen.

Zet ook de spotlights aan

Benieuwd hoe we deze (en nog veel meer andere) kanalen voor jouw zoektocht kunnen inzetten? Lees hier meer over onze werkwijze.

Lees meer over job marketing

Neem contact met ons op

Interim recruitment

Jouw tijdelijke recruitmentafdeling

Tegelijkertijd screenen onze recruitment consultants de binnengekomen sollicitanten uit de job marketing campagnes en we bouwen vanuit jouw LinkedIn-account een database op met een actieve search. Zo werf je niet alleen personeel, maar groeit je netwerk ook pijlsnel met toptalent. Zijn ze nu niet geïnteresseerd? Misschien zijn ze dat later wel!

Lees meer over recruitment

Employer branding

Een online podium voor jouw bedrijfscultuur

Jij bent trots op jouw bedrijf. En dat mag de hele wereld weten. Dan wordt personeel werven namelijk ook makkelijker. Binnen RPO wordt dit onderdeel employer branding genoemd. Het is jouw directe communicatielijn met de arbeidsmarkt. Met toffe video’s, gave foto’s en wervelende teksten vertellen we jouw verhaal aan potentiële nieuwe collega’s.

Lees meer over employer branding

Laten we starten!

RPO whitepaper

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

    Let's get started!

    RPO whitepaper

    Fill in your details and we'll deliver our white paper straight to your mailbox in no time!