Skip to main content

EMPLOYER BRANDING: VERTEL HET VERHAAL VAN JOUW ORGANISATIE

Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

Jij kent jouw bedrijf als geen ander. Maar doet de arbeidsmarkt dat ook? Met een employer branding campagne van Pro Contact vertel jij jouw unieke verhaal aan de arbeidsmarkt: je zet jezelf neer als aantrekkelijke werkgever, genereert bekendheid en dus ook meer sollicitanten! Zo wordt personeel aantrekken een eitje.

Jouw bedrijf verdient toch ook een uniek verhaal?

Afspraak maken

Waarmee kunnen we je helpen?

Online campagnes

Met job marketing campagnes plaatsen wij jouw bedrijf online in de schijnwerpers.

Werken-bij website

We geven jouw potentiële nieuwe collega’s alvast een voorproefje van jouw bedrijfscultuur.

Bedrijfsvideo

Wij brengen jouw bedrijfscultuur, sfeer en team in beeld en geven kandidaten zo nét dat extra zetje.

Community management

Wij beheren jouw online community, zodat je ook op social media goed voor de dag komt.

ZET JOUW BEDRIJF IN DE SPOTLIGHTS MET RECRUITMENT MARKETING

Wij geven jouw bedrijf een online podium

Wij plaatsen jouw bedrijf in de schijnwerpers door middel van recruitment marketing. Waar staan jullie voor? Zijn jullie echte doeners, of steken jullie veel energie in de ontwikkeling van medewerkers? Wat het DNA van jouw organisatie ook is, wij brengen jouw verhaal naar boven en vertalen dat naar een EVP (employee value proposition): dé reden waarom kandidaten voor jouw bedrijf zouden moeten kiezen. Daar maken we de mooiste content van, die je kunt vinden op alle relevante advertentieplatformen. Een goede recruitment marketing strategie resulteert in meer traffic naar jouw werken-bij pagina.

Maak het je toekomstige collega’s makkelijk met een werken-bij pagina

Jouw digitale kantoor

Op je werken-bij website leren kandidaten meer over je bedrijf. Ze kunnen scannen door je vacatures en blogs van medewerkers lezen. Zo krijgen ze vanuit hun huiskamer al een voorproefje hoe het is om bij jouw organisatie aan de slag te gaan. Via een werken-bij website verzamelen wij bovendien belangrijke data over de bezoekers. Die zetten we later in bij de optimalisatie van de employer branding campagne.

employer branding oogwereld employer branding viggo employer branding bulsink

Hooggeacht publiek…

Community management

Wanneer we jouw vacatures een online podium geven, houden we ook rekening met het publiek. We houden opmerkingen in de gaten en geven antwoord op vragen. Zo houden we de online community happy en up-to-date, met alle informatie die ze zoeken via een vriendelijke comment of DM. En dat allemaal vanuit de naam van jouw bedrijf!

Via community management vergroten we ook de interactiviteit op bijvoorbeeld jouw Facebook of Instagram pagina. Zo zetten we jouw bedrijf online neer als een actief, sociaal en attent. Wil je deze taak zelf op je nemen? Dat kan! Op deze manier houd je jouw recruitment-aanpak zelf in de hand.

Hoe kunnen we jou helpen?

Download onze gratis whitepaper of plan een vrijblijvend gesprek met één van onze experts en bekijken graag samen naar de opties.

Lees onze whitepaper

 • Ontdek hoe je de beste kandidaten werft, ook al lijken ze onvindbaar.
 • Leer hoe je de concurrentie te slim af bent en wel kunt blijven groeien.
 • Lees hoe je recruitment voorspelbaar maakt.
Download onze whitepaper

Ik wil een adviesgesprek

 • Ontvang een advies op maat tijdens een gesprek van dertig minuten.
 • Op een tijdstip naar jouw voorkeur.
 • Geen verplichtingen.
Plan een adviesgesprek

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wie weet vind je het antwoord hier! Wil je iets anders van ons weten? Je kunt met ons in contact komen via ons contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is employer branding?

Via employer branding geven wij bedrijven een sterkere positie in de arbeidsmarkt. Via onder meer diverse campagnes maken we bedrijven aantrekkelijk voor potentiële nieuwe collega’s.

Hoe ziet een employer branding strategie eruit bij Pro Contact?

Hoe een employer branding strategie er uiteindelijk uitziet, verschilt per bedrijf. Wat is het uiteindelijke doel, en waar willen jullie je het meest op richten? Het kan zijn dat de focus ligt op het behoud van personeel, of op meer naamsbekendheid. Een employer branding campagne draait altijd om meer dan alleen het zoeken van personeel.

Hoe wordt het employer branding model toegepast?

Het employer branding model dat Pro Contact gebruikt bestaat uit drie fases: see, think, do, en care. Normaliter richten wij ons voornamelijk op de eerste drie fases. We beginnen met het vergroten van het bereik, wekken daarna interesse en genereren traffic naar je (werken-bij) site, en richten ons uiteindelijk op de vacatures.

Meer weten?

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

  Meer weten?

  Download de RPO whitepaper

  Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

   Want to know more?

   Download the whitepaper

   Fill in your details and we'll deliver our white paper straight to your mailbox in no time!