Employer branding: vertel het verhaal van jouw organisatie

Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

Jij kent jouw bedrijf als geen ander. Maar doet de arbeidsmarkt dat ook? Met een employer branding campagne van Pro Contact vertel jij jouw unieke verhaal aan de arbeidsmarkt. En die bekendheid resulteert op de lange termijn tot meer sollicitanten. Kandidaten komen naar jou toe, in plaats van andersom. Met employer branding zet je jezelf namelijk neer als aantrekkelijke werkgever. Zo wordt personeel aantrekken een eitje. Recruitment marketing, een werken-bij pagina en vacaturevideo’s spelen belangrijke rollen in dit proces.

Jouw verhaal vertellen met employer branding?

  Zet jouw bedrijf in de spotlights met recruitment marketing

  Wij geven jouw bedrijf een online podium

  Wij plaatsen jouw bedrijf in de schijnwerpers door middel van recruitment marketing. Bied je een variabele bonus, mogen mensen de baan overal ter wereld uitvoeren, of krijgen ze een persoonlijk ontwikkelbudget? Wat het DNA van jouw organisatie ook is, Pro Contact brengt via employer branding jouw verhaal naar boven en vertaalt dat naar een EVP (employee value proposition).

  Van deze verhalen maken wij content, welke wordt verspreid via alle relevante advertentieplatformen. Denk aan Facebook, Instagram, LinkedIn en Google. Een goede recruitment marketing strategie resulteert in meer traffic naar jouw werken-bij pagina.

  Maak het je toekomstige collega’s makkelijk met een werken-bij pagina

  Jouw digitale kantoor

  Een werken-bij pagina is als het ware jouw digitale kantoor. Kandidaten die doorklikken vanuit de employer branding campagne kunnen hier meer informatie vinden over je bedrijf, scannen door je vacatures en bijvoorbeeld blogs van medewerkers lezen. Zo krijgen ze vanuit hun huiskamer al een voorproefje hoe het is om bij jouw organisatie aan de slag te gaan. Via een Werken bij pagina verzamelen wij bovendien belangrijke data over de bezoekers, die wij in een later stadium kunnen inzetten voor het optimaliseren van employer branding- en job marketing campagnes.

  Wil je meer conversie én meer bereik? Maak een vacaturevideo

  Geef kandidaten dat extra zetje met een video

  Video is de toekomst. Of je nou een vacaturevideo, employer branding video, sfeerimpressievideo of alle drie kiest: het gaat je campagne helpen. Onderzoek wijst uit dat het gebruik van vacaturevideo’s binnen een employer branding campagne een enorm effect heeft op het succes van de campagne. Zo zorgt een vacaturevideo voor 12% meer conversie en kunnen video’s tot wel tien keer zoveel organisch bereik genereren en dus ook potentieel nieuw personeel aantrekken.

  Klaar om de spotlights op jouw bedrijf te richten?

  Start een employer branding campagne.