Skip to main content

Bereken hier de investering van nieuw personeel in de transport.

Bereken hier jouw investering in nieuw personeel

Zoek je collega’s in de transportbranche? Geen zorgen, wij helpen je.

Bereken direct

Succesvolle samenwerkingen met

200
+

Bedrijven

Bereken wervingskosten

-
+

  Laat je gegevens achter om het resultaat te zien

  Geschatte investering:

  1000

  Dit levert het op:

  Tel uit je winst...

  Staat jouw vacature er niet tussen?

  Laat je gegevens achter dan maken we een voorstel op maat voor je!

  Winst uitgeteld? Vraag een gratis consult aan!

  We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Ga je met ons in zee, dan kijken we samen wie jij zoekt in de transportsector, welke rol er vervuld moet worden én wat je als organisatie wilt uitstralen. Samen bepalen we welke service het beste past bij de behoeften van jouw organisatie.

  Samen aan de slag?

  werven? Dat kunnen wij!

  Ja, ik wil een gratis consult

  Wie zijn wij

  Niet zomaar een recruitmentbureau

  Chauffeurs, planners of teamleiders: wie je ook zoekt in het transport, wij kunnen je helpen. Als RPO-specialist gebruiken wij de superkracht van het internet bij het werven van nieuwe collega’s. Dat doen we voor bedrijven in alle branches, in het binnen- en buitenland, in de vorm van job marketing, interim recruitment en employer branding.

  Meer over ons

  Benieuwd wat we voor Koninklijke Saan hebben gedaan?

  FAQ

  Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag? Wie weet vind je het antwoord hier! Wil je iets anders van ons weten? Je kunt met ons in contact komen via ons contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Wat houdt RPO (recruitment process outsourcing) precies in voor transportbedrijven?

  RPO is een strategische samenwerking waarbij Pro Contact het wervingsproces van jouw transportorganisatie overneemt. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van talenten binnen de transportsector, van vrachtwagenchauffeurs tot logistiek managers. We nemen het volledige proces van werving en selectie op ons, met behulp van ervaren recruiters en geavanceerde technologieën die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de transportbranche.

  Waarom slaagt Pro Contact erin om juist voor transportbedrijven geschikt personeel te vinden?

  Bij Pro Contact benaderen we transportrecruitment anders. We gaan verder dan traditionele methoden en benutten creatieve oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de transportsector. Hierdoor kunnen we kandidaten vinden die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van transportbedrijven, zelfs kandidaten die elders niet worden bereikt.

  Hoe waarborgt Pro Contact de kwaliteit van kandidaten voor transportbedrijven en het wervingsproces?

  Bij Pro Contact streven we naar de beste match tussen transportvacatures en de vaardigheden van kandidaten. We beginnen met een grondige inventarisatie van jouw wensen en eisen. Vervolgens zoeken, screenen en evalueren we kandidaten zorgvuldig, waarbij we gebruikmaken van interviews en assessments die zijn afgestemd op de transportsector. Op deze manier bieden we alleen hoogwaardige kandidaten aan die perfect passen bij jouw transportbedrijf.

  Wat zijn de verschillen tussen RPO en andere wervingsmethoden zoals Werving & Selectie, uitzenden en detachering in de transportsector?

  In tegenstelling tot traditionele wervingsmethoden zoals Werving & Selectie, uitzenden en detachering, hanteert RPO bij Pro Contact een vast maandelijks tarief. Dit betekent dat je meer controle hebt over je wervingskosten, vooral als je regelmatig nieuwe medewerkers nodig hebt. Bovendien zetten we bij RPO specifieke social media-campagnes op maat op voor transportbedrijven, gericht op het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten die echt bij jouw bedrijf passen. Ons doel is om duurzame relaties op te bouwen en een relevante talentenpool te creëren die waardevol is voor de lange termijn.

  Vandaag starten met personeel vinden?

  Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar nieuwe collega’s! Neem contact met ons op, dan kijken we samen welke service het best past bij jou.

  Meer weten?

  Download de whitepaper

  Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

   Meer weten?

   Download de RPO whitepaper

   Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

    Want to know more?

    Download the whitepaper

    Fill in your details and we'll deliver our white paper straight to your mailbox in no time!