Skip to main content

Charles Wolf maakt overstap van Kenneth Smit naar Pro Contact

Amsterdam, 12 december 2023 – Pro Contact, een top drie-speler in de recruitment process outsourcing (RPO)-branche, heeft per 1 november 2023 Charles Wolf (58) aangenomen als nieuwe Commercieel Directeur. Charles heeft ruim 30 jaar commerciële ervaring en hij versterkt hiermee het salesteam van Pro Contact, waar ook Martijn van Steenbeek (partner), Willem Bos (partner), Jaami de Nood en Che de Kleine deel van uit maken. 

Charles heeft als ondernemer 18 jaar voor Kenneth Smit gewerkt en heeft daarmee een ijzersterk trackrecord opgebouwd in het uitbouwen en optimaliseren van sales teams. Daarnaast heeft hij een sterke focus op het bouwen van duurzame relaties met klanten. Hiermee vertolkt hij een belangrijke rol in het verstevigen van de dominante positie van Pro Contact in de RPO-markt.  

Ik ben erg enthousiast om bij Pro Contact aan de slag te gaan,” zegt Charles. “Ik zie veel potentieel in het bedrijf en ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar mooie dingen kunnen bereiken. Ik kijk ernaar uit om samen met het team onze klanten nog beter te bedienen en om te werken aan de verdere groei van Pro Contact. 

We zijn hartstikke blij dat we Charles mogen verwelkomen,” zegt Noud Baijens, oprichter van Pro Contact. “Hij heeft jarenlange ervaring in het salesvak en is daarom commercieel bijzonder sterk. Als motivator en inspirator gaat hij een belangrijke rol spelen bij het realiseren van onze groeiambities. 

 

Over Pro Contact: 

Pro Contact | recruitment process outsourcing (RPO) is een one-stop-shop voor (middel)grote bedrijven die hun recruitment proces willen uitbesteden, met als doel een lage kost per nieuwe medewerker. Het bedrijf levert allerlei soorten moderne recruitment oplossingen zoals job marketing en employer branding campagnes in combinatie met werken bij sites en interim recruiters. RPO is een modern, goedkoop alternatief voor traditionele recruitmentvormen zoals uitzenden, detachering en werving- en selectie. De kandidaten komen direct bij de klant in dienst zonder een werving- en selectiefee. Met deze aanpak blijven de kosten per nieuwe medewerker laag. Het bedrijf is actief in branches zoals logistiek, bouw, industrie, zakelijke dienstverlening, IT, overheid en de zorg. Pro Contact heeft 80 medewerkers verdeeld over vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Antwerpen.  

Klanten van Pro Contact in Nederland en België zijn onder andere KLM, Profile en Arriva. Voor meer informatie kijk je op www.pro-contact.nl of LinkedIn en Instagram. 

Meer weten?

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

  Meer weten?

  Download de RPO whitepaper

  Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

   Want to know more?

   Download the whitepaper

   Fill in your details and we'll deliver our white paper straight to your mailbox in no time!