Skip to main content

Remco Kraal benoemd tot nieuwe COO Pro Contact

Amsterdam, 23 november 2023 – Pro Contact, een top drie-speler in de RPO-branche, kondigt de aanstelling van Remco Kraal aan als Chief Operating Officer (COO) met ingang van 1 september 2023. De aanstelling van Kraal, met meer dan 20 jaar ervaring in de recruitmentbranche en als voormalig CEO van uitzendorganisatie Synergie, versterkt het leiderschapsteam van Pro Contact op een belangrijke positie.

De focus van Kraal zal liggen op het verbeteren van de recruitmentdienstverlening aan klanten binnen de verschillende teams van Pro Contact. Hij geeft dagelijks leiding aan meer dan 60 Recruitment Consultants en Recruiters verspreid over vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Antwerpen.

“Ik ben blij om deel uit te maken van het team van Pro Contact en kijk ernaar uit om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf,” aldus Remco Kraal. “Mijn doel is om de operationele processen te optimaliseren en de kwaliteit van onze recruitmentdiensten te verhogen.”

Noud Baijens, oprichter van Pro Contact, benadrukt het strategische belang van deze aanstelling: “Remco brengt een schat aan recruitmentervaring met zich mee. Zijn aantreden is een belangrijke stap in de verdere professionalisering van Pro Contact.”

Over Pro Contact:

Pro Contact | recruitment process outsourcing (RPO) is een one-stop-shop voor (middel)grote bedrijven die hun recruitment proces willen uitbesteden, met als doel een lage kost per nieuwe medewerker. Het bedrijf levert allerlei soorten moderne recruitment oplossingen zoals job marketing en employer branding campagnes in combinatie met werken bij sites en interim recruiters. RPO is een modern, goedkoop alternatief voor traditionele recruitmentvormen zoals uitzenden, detachering en werving- en selectie. De kandidaten komen direct bij de klant in dienst zonder een werving- en selectiefee. Met deze aanpak blijven de kosten per nieuwe medewerker laag. Het bedrijf is actief in branches zoals logistiek, bouw, industrie, zakelijke dienstverlening, IT, overheid en de zorg. Pro Contact heeft 80 medewerkers verdeeld over vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Antwerpen.

Klanten van Pro Contact in Nederland en België zijn onder andere KLM, Profile en Arriva. Voor meer informatie kijk op www.pro-contact.nl of LinkedIn en Instagram.

Meer weten?

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

  Meer weten?

  Download de RPO whitepaper

  Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

   Want to know more?

   Download the whitepaper

   Fill in your details and we'll deliver our white paper straight to your mailbox in no time!