Skip to main content

RPO-dienstverlener Pro Contact breidt uit naar haar Brabantse thuisland

Het Amsterdamse RPO bureau dat opgericht is in Amsterdam, heeft zich onlangs gevestigd in een nieuw kantoor in Den Bosch. Naast de hoofdvestiging langs de A10 in de hoofdstad en het Belgische kantoor in Antwerpen is dit de derde locatie waar Pro Contact neerstrijkt. Het is een logische stap, veel van de klanten van het bureau bevinden zich in Noord-Brabant, de geboortegrond van oprichter Noud Baijens. Daarnaast is dit een goede manier om ook nieuwe collega’s te werven in het zuiden van het land.

De nieuwe stek in Den Bosch fungeert bovendien als een testcase. Veel MKB-bedrijven opereren lokaal, en kiezen toch vaak voor leveranciers uit de buurt. Met deze stap wil Pro Contact haar vleugels dus verder uitslaan op lokaal niveau. “Als dit aanslaat, willen we uitbreiden naar meerdere regio’s. Zie het als de moderne variant van het uitzendbureau. Die vind je ook in de winkelstraat van iedere middelgrote stad,” aldus Baijens.

Net als in België wordt het Bossche kantoor voornamelijk bestierd door recruitment consultants. De job marketing campagnes worden vooralsnog grotendeels uitgevoerd vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Bekijk samen met Martijn de mogelijkheden

Wil je ontdekken wat het RPO-model voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

Plan een gratis gesprek

[addtoany]

Meer weten?

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

  Meer weten?

  Download de RPO whitepaper

  Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper binnen no-time in je mailbox!

   Want to know more?

   Download the whitepaper

   Fill in your details and we'll deliver our white paper straight to your mailbox in no time!