Op een moderne manier personeel aan de haak slaan: dat doe je met social media campagnes

Wij zijn daar waar jouw doelgroep zich bevindt.

10 miljoen Facebook leden, 8 miljoen Instagrammers, 8 miljoen mensen met een LinkedIn account en miljoenen zoektochten naar nieuw werk via Google. Dit zijn de plekken waar jij jouw vacatures wilt laten zien. Dat kan met job marketing: online marketing met als doel het invullen van vacatures. Onze succesvolle social media campagnes bestaan uit aantrekkelijke advertenties in jouw huisstijl die converteren naar de juiste sollicitanten.

Een groot voordeel van job marketing is dat je jouw vacatures ook onder de aandacht kunt brengen van latent werkzoekenden. Zelfs iemand die niet actief op zoek is naar een nieuwe baan, kan zo jouw nieuwe collega worden. Wanneer je jouw social media campagnes aanvult met SEO vacatureteksten, zorg je voor een zo groot mogelijk bereik van jouw campagnes.

Meer weten over job marketing?

  Wat houdt online recruitment precies in?

  Online recruitment is binnen job marketing de verzamelnaam voor alle acties rondom digitale personeelswerving. Ben je al tijden op zoek naar die ene goede monteur, start je binnenkort een nieuwe productielijn in jouw fabriek, of wil je developers werven in het buitenland? Wat jouw doel ook is, met online recruitment gebruik je de superkracht van het internet. Zo breng je met onze social media campagnes jouw vacatures onder de aandacht van iedereen die in het bezit is van een mobiele telefoon, tablet of laptop.

  We betreden de juiste kanalen voor de beste job marketing campagne

  Van Snapchat en TikTok tot Facebook en YouTube.

  Werven via social media is een hele kunst. Gelukkig zijn wij op de hoogte van alle trends, en leren we van alle social media campagnes die we draaien weer iets nieuws. Zo weten we precies waar jouw kandidaten zich bevinden. Zoek je jongeren? Ga voor Snapchat, TikTok en Instagram. Heb je juist mensen met ervaring nodig? Dan is Facebook je platform. Op die manier maken we jouw campagne zo effectief mogelijk.

  De kers op de taart: SEO vacatureteksten

  Verover het hart van de kandidaat én van Google met SEO vacatureteksten.

  SEO (search engine optimization) is essentieel bij een goede job marketing strategie. Door middel van SEO vacatureteksten van goede kwaliteit zorg je voor een maximale vindbaarheid van jouw vacatures op job boards zoals Indeed, Google for Jobs en Google Search. Met een aantal technische en contentmatige aanpassingen is jouw vacature helemaal klaar voor de toekomst, en zal je meer organische instroom realiseren. Daarnaast zijn slimme SEO-vacatureteksten kort, bondig en overtuigend: ze kunnen kandidaten vaak nét dat extra zetje geven.

  Klaar om te werven via social media campagnes?