JOB MARKETING | INTERIM RECRUITMENT | EMPLOYER BRANDING

RPO

RPO is het alternatief voor traditionele recruitmentbureaus. Met RPO (Recruitment process outsourcing) van Pro Contact zet je jouw openstaande vacatures in de schijnwerpers en werf je op een moderne en goedkope manier personeel. Voordeel van RPO is dat alle campagnes worden uitgevoerd uit naam van jouw bedrijf. Je geeft hiermee een enorme boost aan je naamsbekendheid. En is er een match, dan komt diegene direct bij jou in dienst, zonder plaatsingsfee of uitzendfactor. RPO is voor veel bedrijven een ideaal verlengstuk van hun HR-afdeling of corporate recruiter.

Meer weten over RPO?

phone2
Job_marketing

Job marketing

RPO bestaat in de basis uit drie onderdelen: job marketing, interim recruitment en employer branding. Met behulp van job marketing zorgen wij dat jouw openstaande vacatures op een aantrekkelijke manier worden verspreid onder de relevante doelgroep. Wij hebben toegang tot alle advertentieplatforms: Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, Indeed en diverse niche-platforms. Afhankelijk van het profiel, kiezen we de optimale mix van kanalen. Zo komt jouw vacature onder de aandacht van de juiste kandidaten.

 

Interim recruitment

De recruitment consultants van Pro Contact gaan tegelijkertijd aan de slag, en screenen de binnengekomen sollicitanten uit de job marketing campagnes. Daarnaast bouwt ons recruitment team vanuit jouw LinkedIn account een database op middels een actieve search. Op deze manier breid je in korte tijd je netwerk aanzienlijk uit, en kom je direct in contact met toptalent. Toptalent dat ook daadwerkelijk onderdeel wordt van jouw netwerk, en niet van het netwerk van een externe recruiter. Recruitment process outsourcing heeft hiermee ook echt een lange termijn effect.

 

marciano
Employer_branding_1080x1080-2

Employer branding

Jij bent trots op jouw bedrijf. En dat mag de hele wereld weten. Sterker nog, hoe meer mensen dat weten, hoe groter de instroom zal zijn op jouw openstaande vacatures. Binnen RPO wordt dit onderdeel employer branding genoemd. Het is jouw directe communicatielijn met de arbeidsmarkt. Wij vertellen jouw verhaal aan honderdduizenden potentiële nieuwe collega’s. Met toffe video’s, gave foto’s en wervelende teksten.

 

Download onze whitepaper over personeelswerving

whitepaper-mockup-1

Starten met RPO?

© Pro Contact 2021

Gyroscoopweg 144C 
1042 AZ,  Amsterdam
020 218 2988

Sint-Jansplein 27,
2550 Kontich, Belgium
+32 3 361 3547