SCREENING | SEARCH | ONBOARDING

Interim recruitment

Pro Contact is straks jouw nieuwe collega. Letterlijk. Met interim recruitment screenen onze recruitment consultants alle binnengekomen kandidaten uit de job marketing campagnes. Daarnaast searchen zij vanuit jouw LinkedIn account actief naar nieuw talent via een LinkedIn Recruiter Seat. En is de interesse gewekt, dan voeren wij het sollicitatiegesprek, tot en met de onboarding van jouw nieuwe collega. Dat is interim recruitment volgens het RPO-model van Pro Contact. Wij kunnen interim recruitment werkzaamheden uitvoeren vanuit ons kantoor, of op jouw locatie, voor optimale kennisdeling en cultuurbewaking.

Meer weten over interim recruitment?

v1-with-polaroid
trechterkopie

Screening

Via telefonische screening, de eerste fase van interim recruitment, scheiden wij het kaf van het koren. Wij bespreken samen met jou de kwalificatievragen, zodat onze recruitment consultants precies weten of de kandidaat beschikt over de juiste vaardigheden. Je krijgt per kandidaat een overzichtelijk document met het CV, salarisindicatie en overige belangrijke informatie. Pro Contact kan via telefonische screening de volledige taken overnemen van jouw recruitment afdeling, of alle interim recruitment werkzaamheden uitvoeren in samenwerking met jouw collega’s.

Search

LinkedIn en job boards zoals Indeed zijn belangrijke vindplaatsen voor zowel actief- als latent werkzoekenden. Met LinkedIn Recruiter Seat kunnen wij gericht zoeken, ook naar mensen die hun profiel hebben afgeschermd. Met een persoonlijk connectieverzoek leggen wij contact met potentiële kandidaten. Allemaal uit jouw naam, zodat jouw LinkedIn netwerk wordt uitgebreid.

Zo heb je niet alleen op de korte termijn effect, maar ontwikkel je een langdurige relatie met kandidaten. Alle via onze search gemaakte connecties, zien ook de vacatures die jij organisch op jouw tijdlijn plaatst, waarmee onze search tot in lengte van dagen een positief effect heeft. Kandidaten die door ons worden benaderd via actieve search, stellen wij na een telefonische screening direct aan jou voor.

Search
Onboarding_1080x1080

Onboarding

Veranderen van baan is voor veel mensen een grote stap. Zo’n belangrijke beslissing neem je alleen als je vertrouwen hebt in degene die jouw overstap begeleidt. Onboarding is daarom een essentieel onderdeel van interim recruitment. Onze recruitment consultants bouwen een band op met de kandidaat en zorgen voor een zorgeloos sollicitatieproces. Onderdeel hiervan zijn bijvoorbeeld het begeleiden van de werknemers naar hun eerste werkdag en het opstellen van arbeidscontracten.

Onze recruitment consultant bij jou op locatie?

© Pro Contact 2021

Gyroscoopweg 144C 
1042 AZ,  Amsterdam
020 218 2988

Sint-Jansplein 27,
2550 Kontich, Belgium
+32 3 361 3547