ONLINE RECRUITMENT | JOB ADVERTISING | SEO VACATURETEKSTEN

Job marketing

10 miljoen Facebook leden, 8 miljoen Instagrammers, 8 miljoen mensen met een LinkedIn account en miljoenen zoektochten naar nieuw werk via Google. Dit zijn de plekken waar jij jouw vacatures wilt laten zien. Via job marketing maken wij van jouw vacatures aantrekkelijke advertenties die converteren naar de juiste sollicitanten. Job marketing is online marketing gericht op het invullen van vacatures.

Groot voordeel van job marketing is dat je jouw vacatures ook onder de aandacht kunt brengen van latent werkzoekenden. Zelfs iemand die niet actief op zoek is naar een nieuwe baan, kan zo jouw nieuwe collega worden. Wanneer je dit aanvult met SEO vacatureteksten, zorg je voor een zo groot mogelijk bereik van jouw campagnes.

Meer weten over job marketing?

Job_marketing
Online_recruitment_1080x1080

Online recruitment

Online recruitment is binnen job marketing de verzamelnaam voor alle acties rondom digitale personeelswerving. Ben je al tijden op zoek naar die ene goede monteur, start je binnenkort een nieuwe productielijn in jouw fabriek, of wil je developers werven in het buitenland? Wat jouw doel ook is, met online recruitment gebruik je de superkracht van het internet. Breng jouw vacatures onder de aandacht van iedereen die in het bezit is van een mobiele telefoon, tablet of laptop.

Job advertising

Vacatures door vertalen naar advertenties op social media, Google en de job boards wordt ook wel job advertising genoemd. Pro Contact kent al deze kanalen door en door en heeft een team van advertentiespecialisten dat met behulp van job advertising jouw advertenties bij de juiste personen onder de aandacht brengt. Wij beheersen naast de meest bekende advertentieplatforms bovendien meer dan tien niche-platforms zoals Reddit, Tweakers en Snapchat.

Aan de hand van demografische data, look-a-like audiences en re-targeting maken wij de campagne steeds slimmer en doelgerichter. Via een op maat gemaakte Google Data Studios pagina, heb je bovendien continu inzicht in alle resultaten en prestaties. Met job advertising maak je jouw job marketing campagnes meetbaar op basis van vooraf bepaalde KPI’s.

colette_job_advertising-1
SEO_AD_2

SEO vacatureteksten

SEO (Search engine optimization) is essentieel bij een goede job marketing strategie. Door middel van goede kwaliteit SEO vacatureteksten zorg je voor een maximale vindbaarheid van jouw vacatures op job boards zoals Indeed, Google for Jobs en Google Search. Met een aantal technische en contentmatige aanpassingen, is jouw vacature helemaal klaar voor de toekomst, en zul je meer organische instroom realiseren.

Een job marketing campagne starten?

© Pro Contact 2021

Gyroscoopweg 144C 
1042 AZ,  Amsterdam
020 218 2988

Sint-Jansplein 27,
2550 Kontich, Belgium
+32 3 361 3547