ONLINE RECRUITMENT | JOB MARKETING

Een online recruitment
campagne starten?

Met een online recruitment campagne bereik je nog gerichter en voordeliger jouw nieuwe medewerker. Benut het bereik van social media, Google en jobboards en zorg dat sollicitanten jouw kant op komen.

Op basis van demografische gegevens, interesses en online gedrag bereiken wij de ideale kandidaat voor jouw openstaande vacature. Het uitvoeren van online campagnes maakt het mogelijk om van het internet jouw persoonlijke vacature pagina te maken. In elk land waar social media of Google is activeren wij werkenden om na te denken over zijn of haar carrière.

marciano

Meer weten over Online recruitment?

Hand of male putting wood cube block with word “BRAND” on wooden table. Brand building for success concept

EMPLOYER BRANDING

Vergroot je naamsbekendheid.

Wij vertalen jouw vacaturetekst door naar aansprekende content. Deze content wordt geplaatst op de kanalen waar jouw doelgroep zich meerdere malen per dag begeeft. De gebruiker ziet straks dus tussen nieuwtjes van zijn favoriete voetbalclub jouw vacature staan. Denk hierbij aan kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. In Nederland en België zijn er 18 miljoen Facebook, 9 miljoen Instagram en 12 miljoen LinkedIn accounts. Oftewel: het gros van de Nederlandse en Belgische beroepsbevolking bevindt zich op deze kanalen.

WERKEN BIJ | ASSESSMENTS | CONTENT

Content creatie.

De content plaatsen we onder de naam van jouw bedrijf online. Alle naamsbekendheid onder potentiële nieuwe werknemers is dus voor jou. Een mooi zijeffect hiervan is dat je jezelf kunt positioneren als een aantrekkelijke werkgever en je bent continue zichtbaar bij jouw ideale doelgroep. Naast job marketing helpen wij ook met het neerzetten van een uniek employer brand, het inrichten van werken-bij-sites en ATS-systemen, loyaliteitsprogramma’s en online assessments.

phone2
whitepaper-mockup-1

Download onze whitepaper over personeelswerving

RECRUITMENT | LINKEDIN SEARCH | JOBBOARDS

Zet ook direct je recruitmentproces in gang!

Vul onze online recruitment aan met een interim recruiter. Door een koppeling met de social media kanalen en Google worden binnengekomen leads direct in ons belsysteem gezet. Binnen 1 uur volgen Mark en zijn team de binnengekomen kandidaten op waarna zij bij geschiktheid, direct aan jou worden voorgesteld. Ook zorgen zij voor een goede begeleiding naar het eerste gesprek toe en zoeken via o.a. LinkedIn, Indeed, Werk.nl en Monsterboard naar nog meer geschikte kandidaten voor jouw vacature.

Zeker voor de zwaardere profielen breiden wij onze dienstverlening uit met LinkedIn search, vanuit het account van onze klant. Dit heeft twee voordelen. Zo reageren potentiële sollicitanten sneller op een bericht van iemand in een managementfunctie van het bedrijf zelf en tegelijkertijd blijft de opgebouwde database in het bezit van onze klant.

Het liefst werkt onze recruiter bij jullie op locatie voor een optimale kennisdeling en cultuurbewaking. Deze recruiter denkt ook mee over vacatureteksten, contracten en de verdere onboarding van de kandidaten.

v1-with-polaroid

Kanditaat op eigen payroll.

Hoera, de ideale kandidaat is gevonden! Nu kan het indiensttredingsproces van start gaan. Bij ons geen fee of uitzendfactor: de kandidaat komt gewoon op jouw payroll te staan. Zeker met de nieuwe WAB is het dus extra aantrekkelijk om via ons te werven.

Je betaalt alleen voor het creëren van de online content en het bereiken van de doelgroep. Ons team van copywriters, designers, advertentiespecialisten en recruiters voert de campagne uit. Hierdoor zijn de kosten per plaatsing vaak een fractie van wat je betaalt bij een traditioneel recruitmentbureau.

Snel en makkelijk
vacatures vullen?

Alle voordelen op een rij

  • Het beste van een online marketing bureau i.c.m. een recruitment bureau
  • Alles uit naam van de klant
  • Bereik de passief en actief werkzoekenden

  • Juiste strategie en mix van kanalen voor het bereiken van je ideale doelgroep
  • Top 20 FD Gazellen (2018+2019); we know your game!
  • Werk aan je naamsbekendheid

Ook op zoek naar nieuwe klanten?
Start een sales campagne!

Of we nu personeel of klanten werven: het idee is hetzelfde. We veranderen alleen de strategie en de kanalen. Zo brengen wij jou via LinkedIn Sales Navigator, Smart Links, Facebook en Instagram advertising direct in contact met de beslisser.

© Pro Contact 2021

Gyroscoopweg 144C 
1042 AZ,  Amsterdam
020 218 2988

Sint-Jansplein 27,
2550 Kontich, Belgium
+32 3 361 3547