ONLINE RECRUITMENT | JOB MARKETING

Een online recruitment
campagne starten?

De arbeidsmarkt is krap. Goed personeel is al aan het werk. Jij krijgt je vacature niet gevuld. Wat nu? Zet een online recruitment campagne in en bereik gerichter en voordeliger jouw nieuwe medewerker. Benut het bereik van social media en Google en zorg dat sollicitanten jouw kant op komen.

Op basis van demografische gegevens, interesses en online gedrag bereiken wij de ideale kandidaat voor jouw openstaande vacature. Het uitvoeren van online campagnes maakt het mogelijk om latent werkzoekenden aan te spreken, die zich niet op de bestaande jobboards begeven. Wij activeren iedere werkende Nederlander en Belg om na te denken over zijn of haar carrière.

marciano
facebook-linkedin-instagram-1

EMPLOYER BRANDING

Vergroot je naamsbekendheid.

Wij vertalen jouw vacaturetekst door naar aansprekende content. Deze content wordt geplaatst op de kanalen waar jouw doelgroep zich meerdere malen per dag begeeft. De gebruiker ziet straks dus tussen nieuwtjes van zijn favoriete voetbalclub jouw vacature staan. Denk hierbij aan kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. In Nederland en België zijn er 17 miljoen Facebook, 9 miljoen Instagram en 8 miljoen LinkedIn accounts. Oftewel: het gros van de Nederlandse en Belgische beroepsbevolking bevindt zich op deze kanalen.

WERKEN BIJ | ASSESSMENTS | CONTENT

Content creatie.

De content plaatsen we onder de naam van jouw bedrijf online. Alle naamsbekendheid onder potentiële nieuwe werknemers is dus voor jou. Een mooi zijeffect hiervan is dat je jezelf kunt positioneren als een aantrekkelijke werkgever en je bent continue zichtbaar bij jouw ideale doelgroep. Naast social media campagnes helpen wij ook met het neerzetten van een uniek employer brand, het inrichten van landingspagina’s en werken-bij-sites, gamified recruitment (solliciteren via games) en 3D-fotografie, waarbij de potentiële kandidaat virtueel de nieuwe werkplek kan beleven.

phone2
whitepaper-mockup-1

Download onze whitepaper over personeelswerving

Meer weten over Online recruitment?

RECRUITMENT | LINKEDIN SEARCH | JOBBOARDS

Zet ook direct je recruitmentproces in gang!

Vul onze online recruitment aan met een snelle telefonische screening. Door een koppeling met de social media kanalen en Google worden binnengekomen leads direct in ons belsysteem gezet. Binnen 1 uur volgen Mark en zijn team de binnengekomen kandidaten op waarna zij bij geschiktheid, direct aan jou worden voorgesteld. Ook zorgen wij voor een goede begeleiding naar het eerste gesprek toe en zetten wij de juiste jobboards in om uw ideale kandidaat te vinden.

Voor zwaardere profielen breiden wij onze dienstverlening uit met LinkedIn search, vanuit het account van onze klant. Dit heeft twee voordelen. Zo reageren potentiële sollicitanten sneller op een bericht van iemand in een managementfunctie van het bedrijf en tegelijkertijd blijft de opgebouwde database in het bezit van onze klant.

v1-with-polaroid

Kanditaat op eigen payroll.

Hoera, de ideale kandidaat is gevonden! Nu kan het indiensttredingsproces van start gaan. Bij ons geen fee of uitzendfactor: de kandidaat komt gewoon op jouw payroll te staan. Zeker met de nieuwe WAB is het dus extra aantrekkelijk om via ons te werven.

Je betaalt alleen voor het creëren van de online content en het bereiken van de doelgroep. Ons team van copywriters, designers, advertentiespecialisten en recruiters voert de campagne uit. Hierdoor zijn de kosten per plaatsing vaak een fractie van wat je betaalt bij een traditioneel recruitmentbureau.

Snel en makkelijk
vacatures vullen?

Alle voordelen op een rij

  • Het beste van een online marketing bureau i.c.m. een recruitment bureau
  • Alles uit naam van de klant
  • Bereik de passief en actief werkzoekenden

  • Juiste strategie en mix van kanalen voor het bereiken van je ideale doelgroep
  • Top 100 FD Gazellen in Nederland (2018 en 2019)
  • Werk aan je naamsbekendheid

Ook op zoek naar nieuwe klanten?
Start een sales campagne!

Of we nu personeel of klanten werven: het idee is hetzelfde. We veranderen alleen de strategie en de kanalen. Zo brengen wij jou via LinkedIn Sales Navigator, Pointdrive, Facebook en Instagram advertising direct in contact met de beslisser.

© Pro Contact 2020

Gyroscoopweg 144C 
1042 AZ,  Amsterdam
020 218 2988

Sint-Jansplein 27,
2550 Kontich, Belgium
+32 3 361 3547